Monday, March 29, 2010

perasaan dibunuh...sakit x???


tibe2, ngah2 aku syok duk sembang2 ngn adik2 aku, sekali dtg lelaki mane ntah, dia kelar2 dada aku...

haih!!! sakit.....

aku rela dia kelar tangan aku, so aku tutp la dada ngn tangan ..haha

tp, sume tu sekadar lm mimpi..hihi

lepas bgn da x berani nk tidur, takut kne tikam lg ...fuh!!

Sunday, March 28, 2010

it s time to be motivated

i got this picture from my friend's album in fb.... renny rozliyana

it kind of attracting me as i would llike to think, how would i feel when this happens....

i might like me, coz i really hope to c an open minded person around... so that i could tell me everything that i want...

somehow, i may not like me...
coz, i m not that strong to motivate myself... i m too sensitive towards others that would be the minus mark of mind.....

so, what about u??
would u like u, if u met u????

Saturday, March 27, 2010

kisah teman-teman


it is adilah rohadi... i want the whole world to noe, that my sweetest friend is a very creative gurl... keep it up adi ...hihi :))
mencecah 20 tahun dengan lebih bermakna... thanx friends, u made me feel the belongingness :))





Thursday, March 25, 2010

mind ur mind

can i go out tonite??

i look at my watch, it's almost 10.

go out where??

just hanging around with friends...watching movie..

dun go out. it s late..

please2

no, dun go...u seldom watching movie with me, but with ur friends, kind of enjoy so much huh!!

isnt dat not enough of getting u out everytime u come??

it s not the matter...

then what??

it's late. and dark.. better stay at home.

cant i just enjoy with my friends??

it s not that, but it s late...

i m man dear...

next time, if u wanna answer, dun ask...

is dat so wrong getting out with friends???



Tuesday, March 23, 2010

it's just to wish something to myself

my heart sing a song for me... my head counting down the minutes in me...

today is d say i realise, that my family neva forget me... and my special person....

Thursday, March 11, 2010

i m getting a new baby ^^,


hey, it s not me.. but my sis... but i kind of excited to see that soon to be born child...
she ask, wat s the perfect name for her... or his????

safiah hasuni?? is it ok??

(pure and delightful.....)

if a boy??

i usually like ADAM or HISYAM...
is it nice for ur child??

muhd Adam Heykal??
Muhd Hisyam Halimi???
or...

muhd Adam Asyraf pon best gak...

it means 'tauladan yang mulia' huhu...

i wish she would get a baby boy :))

Wednesday, March 10, 2010

BUdget.....


kan bagus lau dia bace blog aku...saat ni aku sangat marah...dia fikir, perasaaan dia je penting.... aku gurau je, yang nak mkn ati sangat tu ape sal... take it positively xleh ke?? bukan aku cakap kau hodoh pon, yela kau kan lawa.... lawa sangat2....

hurm...

yang ni satu hal...yang nk tengking2 aku ape sal??? jelik sangat ke tgk aku... tiap saat aku try amik ati kau...tp xpat2....

sebenarnya ade lagi x manusia kat dunia ni???? argh!!!!

Tuesday, March 9, 2010

it is the confession of heart






aku rindu mak ayah aku kat kampung, da 3 bulan x balik umah, rase mcm nak jerit kuat2 ckp aku rindu mereka...

aku rindu adik kecik aku...yang aku selalu panggil itam tp hakikatnya comel...

aku rindu kucing aku, yang br berapa bulan lahir da tempang dipatahkan kakinya oleh ank2 sedara aku (-_-*)...

aku rindu sahabat karib aku, means my dearest sis yang aku da lame tak tengok....

aku rindu kehidupan aku yang dulu, yang penuh dengan kebenaran dan kejujuran tanpa perlu berselindung.....

aku rindu bf aku, even walau selalu contact, tp ati tetap sebak memikirkan kemesraan yang selalu ada....

aku rindu anak2 kecil yang selalu berkejaran mnghampiriku, ble aku pulang, memelukku erat2, xmau dilepaskan, khuatir ditinggalkan,...

aku rindu semua kemesraan dan keintiman itu,

aku rindu nenek,

yang wajahnya sentiasa tegang, tp aku pasti hatinya senang dengan kehadiran ku...

aku rindu kepanasan di kota melaka, kerana walaupun panas, aku masih mampu merasa sejuk dan dingin kerana keasyikan bersama mereka..

aku rindu segala hidupku yang membenarkan kewujudanku, dan menghalang pemergianku, menghargai kehadiranku, dan mengharapkan kedatangan ku........

dan aku xperlu berselindung ble bersama mereka semua..
aku mampu jadi diri aku, dan disukai dan disayangi....

tempat ni terlalu sunyi untuk hatiku.... mereka wujud, tapi kaku...perasaan mereka menipu, ekspresi mereka sekadar ilusi....

dinding yang mereka cipta, sengaja meletakkan jurang antara aku dan mereka..seolah2 aku terlalu berdosa untuk bergaul dengan mereka,

seolah2 hinanya mereka ble aku dirapati....

saat ini, hati sayu... dan mataku, mampu menitiskan jenih2 air ble2 mase andai hati ini terlalu lemah...

Saturday, March 6, 2010

it s March 6, 2010... and i was having a maulidur rasul celebration.

i would remeber his name...

USTAZ ISMAIL MUSTARI... (because he kept repeating)..hhaaa

it s not that, it s because he has given me a very useful lesson and knowledge...

i kind of happy to listen to his point...

i wish if he could talk longer and i could record it..

Thanx a lot ustaz :))
 

H3aRt_crIMe!!! Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template