Sunday, July 25, 2010

pelik, tapi benar!!!!

ingin sgt2 nk bina tembok kat tengah2 ni... xdla nk terasa sgt kalu tgk org tu sapu bilik sebelah jer...haha

kelakar dol... duk sebilik, tp kalu menyapu sebelah jer,,, padahal bilik same jer...lau sebelah ko bersih , belah sini kotor, sekali angin tiup mcm taik jugak tempat ko...haha...

lau dia bace nih, konfem sakit ati ngn aku...haha~

lantakla, aku da lame jge ati dia...sial, ati aku jugak yang banyak terasa... da x sanggup da ;((..hukhuk

ari tu, pakwe aku g langkawi, dia blikan byk sgt2 coklat untuk aku (thx darlink) ...teringin gak nk hulur kat dia...tp xjadi la, ble aku fikir dia x aggap pape dr aku penting pon..muahaha..

fikir balik, memg aku xpandai berkawan, xde kawan rapat ;( , xde org nk ajak kuar same2....hukhuk *bajet sedih*~

tp xpe... aku ade bakal mak mentua yang menyayangi...hehe (dapat hadiah burfday emas putih!!!) seronoknyer~ hehe tq mommy ^^,

ai ati, seronoknya mlm ni, dapat gak luahkan apa yang terpendam sikit2... wakaka...

xnk kawan ngn aku sudah.. boleh hidup lg kot kalu xde kawan :)) tp satu jer, lau xnk kawan, juz mind ur own business, jgn nk sibuk sorong batang hidung kat hal peribadi aku, pastu mula ckp bukan2 pasal aku...

prinsip idup aku senang : aku x kacu idup kau, jgn nk sibuk2 amik taw pasal idup aku :))
lau betul kau amik berat, bukan nye duk buruk2 kan org jer keje kn2 (sebb tu result ko hampeh!! ekeke)


0 comments:

Post a Comment

 

H3aRt_crIMe!!! Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template