Sunday, August 28, 2011

amboi, sibuk betul bercinta!!!


assalamualaikum wbt, inilah ucapan selamat yang diucapkan bakal2 ahli syurga. pernah dengar hadis rasulullah SAW tentang salam kn. Rasulullah SAW kata dengan mengucapkan salam, seseorang itu telah meluaskan peluang dirinya untuk tergolong dalam kalangan para ahli syurga kelak :)

maaf kawan-kawan, dah lme xupdate blog ni, bukan apa, semenjak 2 menjak ni, busy sikit 'bercinta'.hehe.

jangan marah taw. maklumlah, kalu dah dtg sekali sekala rugi la pulak kalau xbermesra denganNya sebaik mungkin. Bermesra? mestilah. menjalin hubungan cinta antara manusia dengan Allah xmustahil taw. Sedangkan nama Allah itu sendiri Ar-Rahim iaitu MAHA penyayang, mana mungkin mustahil untuk membina cinta denganNya.

Apa khabar Ramadhan korang sume? adakah dilayan dengan penuh kasih sayang tetamu kita ni? dtg bukan selalu, entah2 nnti dah xjumpa dah. harap-harap, setiap hari diisi dengan keseronokan beribadat.

yang bestnya, sekarang dah nak raya... yeay!!! tp, terlupa lak yang Ramadhan ada 2 3 hari lagi. Ibarat tetamu yang datang bertandang, Ramadhan masih lagi bertamu, dah dilupakan kerana nk sambut tetamu baru , Syawal. harap-harap xmacam tu yer...

erm, apa pengalaman paling best korang bila bermesra dengan Rabbul Izzati? mesti ada kan satu saat yang paling terdetik di hati.

kalu saya lah kan, pengalaman yang paling best ialah apabila bersendirian...hihihi. no one is watching me except Him!!! :D

Selamat Menyambut Ramdhan ye kawan-kawan. Tahun ni agak sedih sebab terpaksa sambut Syawal di perantauan ;(... tp xpe, mungkin ada hikmah disebaliknya..

buat keluarga di Malaysia esp Terengganu, Perak dan Melaka, saya sayang korang. doakan anakanda berjaya di sini..wuuu~
dah, xmoh sedih2 hari raya. kerana hari raya adalah hari kemenangan bagi umat Islam yang berjaya menundukkan nafsu mereka, bukan hanya nafsu makan, tetapi juga nafsu-nafsu lain. tahniah bagi kawan-kawan yang berjaya :D SELAMAT HARI RAYA~


_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?39d16274c2316da284fd199d1c6a55ed

0 comments:

Post a Comment

 

H3aRt_crIMe!!! Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template